Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: З 29 жовтня відновлюється навчання після канікул у столичних школах

28 жовтня 2020 року, 12:12

Завтра, 29 жовтня, відновлюється навчання після канікул у столичних школах. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу в прямому включенні з дому, де перебуває на самоізоляції через захворювання на коронавірус.

«Із 29 жовтня відновлюється навчання після канікул у столичних школах. Залишаться на карантині вісім шкіл і 587 класів у 186 школах Києва – через захворювання педагогів і учнів», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що після виборів у всіх школах міста, де були розташовані дільниці, здійснили дезінфекцію. А 95 відсотків навчальних закладів – 420 шкіл – за заявками директорів уже підключені до опалення.

«Думаю, учні безпечно зможуть повернутися за парти. Але, підкреслю: ми тримаємо ситуацію на контролі і оперативно ухвалюємо рішення щодо карантину в окремих школах. Чи про переведення окремих класів на дистанційне навчання», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]