Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За кілька днів відкриють рух оновленою вулицею Івана Франка» (+фото, відео)

13 липня 2020 року, 12:13

За кілька днів відкриють рух оновленою частиною вулиці Івана Франка. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«Поки триває літній сезон, ми продовжуємо ремонтувати інфраструктуру столиці. За кілька днів повністю відкриємо рух оновленою вулицею Івана Франка. Там вже вкладають верхній шар асфальту», – сказав Віталій Кличко.

Вздовж вулиці відремонтували тротуари – з урахуванням потреб людей з вадами зору. Облаштували велосмугу та впорядковують зону для паркування авто, встановлюють нове LED-освітлення.

Івана Франка – одна з історичних вулиць у центрі столиці. Востаннє її ремонтували 30 років тому.

«Також багатьох киян цікавить, коли завершать капітальний ремонт Борщівського шляхопроводу. До кінця цього року Борщагівський шляхопровід буде повністю оновлений. Фахівцям доводиться, не зупиняючи руху транспорту, фактично зводити новий шляхопровід. Сьогодні там триває монтаж нових балок прогонових будов у напрямку Окружної дороги. Працюватимуть дорожники і над залізницею. Під час цих робіт рух коліями тимчасово призупинять», – пояснив мер Києва.

Він нагадав, що в травні завершили капітальний ремонт першої черги шляхопроводу. А сьогодні роботи тривають на другій його частині – в бік Великої Окружної.

«Ми розуміємо, що ремонт ускладнює рух транспорту. Але ми капітально оновлюємо об’єкт, який не бачив ремонту з 1965 року! Тобто з моменту введення в експлуатацію. І робимо це, піклуючись про безпеку і комфорт киян. Минулого року оновили Борщагівську лінію швидкісного трамваю. До кінця цього року повністю відремонтуємо шляхопровід. Я у вихідні був на цих об’єктах, перевіряв, як там працюють дорожники», – зауважив Віталій Кличко і показав відео про те, як триває ремонт на вулиці Івана Франка та на Борщагівському шляхопроводі.

Ремонт столичних доріг

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]