Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: За кілька років у столиці облаштували вже майже 200 кілометрів велодоріжок

15 грудня 2021 року, 11:56

Міська влада продовжує створювати велоінфраструктуру столиці. За останні кілька років у місті облаштували майже 200 кілометрів велодоріжок. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час звіту про підсумки роботи міської влади в 2021 році.

«Ми продовжуємо створювати велоінфраструктуру столиці. Бо альтернативою приватним авто є велосипеди та інший легкий персональний транспорт. Київ останніми роками стає все більш зручним для велосипедистів. За кілька років ми вже облаштували майже 200 кілометрів велодоріжок. І продовжуємо це робити. У 2021 році збільшили мережу велодоріжок та смуг на понад 80 км. Спроектували для облаштування в наступному році ще майже 100 кілометрів велодоріжок. Я сам велосипедист і розумію наскільки важлива зручна та безпечна вело інфраструктура», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]