Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: За сприяння благодійників місто отримало 1000 високотехнологічних захисних комбінезонів для рятувальників

04 листопада 2022 року, 13:17

За сприяння українських та іноземних благодійників місто отримало 1000 високотехнологічних захисних комбінезонів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який передав сьогодні засоби спецзахисту столичним рятувальникам.

«За підтримки Благодійного Фонду «Дарничани» і депутата Київради Григорія Маленка, ГО «Єдність і Розвиток» та німецьких партнерів з Netzwerk Ziviler Krisenstab та Leavenoonebehind Ukraine Info Hub сьогодні ми отримали 1000 високотехнологічних захисних комбінезонів. Вони призначені для захисту від хімічної, радіаційної та біологічної загроз. Ці засоби спецзахисту повинні бути у рятувальних служб в умовах, коли росія продовжує ядерний шантаж», – зазначив Віталій Кличко.

Так, 500 захисних комбінезонів передали для Комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС), 500 – для управління ДСНС в місті Києві.

Загальна вартість комбінезонів – близько 1,2 млн грн.

«Дякуємо за підтримку небайдужим людям та закордонним партнерам, які допомагають нам вистояти в цій війні. Єднання довкола України, підтримка нашої держави – це запорука перемоги над варварською агресією росії проти України та цінностей цивілізованого світу», – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, від початку широкомасштабної агресії росії Київ отримав у якості допомоги від партнерів та благодійників із Європи: 32 пожежних авто (із них три – дорогих, унікальних, з можливістю піногасіння), 41 автобус і 38 швидких. 10 автобусів ще їдуть – їх презентують вже незабаром.

 

Передача захисних комбінезонів рятувальникам

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]