Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів Київради схвалити зміни до бюджету столиці на 2019 рік

07 листопада 2019 року, 10:50

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради схвалити зміни до бюджету столиці на 2019 рік. Про це він заявив на початку засідання Київської міської ради.

«Сьогодні ми зібралися щоб нарешті ухвалити надзвичайно важливі для міста рішення. Рішення, яких очікують столичні транспортники, бо йдеться про їхні зарплати. Це понад 8,5 тисяч людей. Очікують і 48 тисяч київських медиків та майже 70 тисяч освітян – бо йдеться про надбавки до їх зарплат. Очікують усі кияни. Адже також нам потрібно виділити кошти на житлово-комунальне господарство столиці, що опікується сьогодні забезпеченням опалювального сезону в місті», – сказав Віталій Кличко. 

Він закликав депутатів відповідально поставитися до зобов’язань, покладених на них киянами.  

«Знаєте, що говорять кияни на заходах,  де я буваю, чи на зустрічах? Кажуть: до тих депутатів, яких ми обрали, а вони не хочуть працювати, будемо приходити до кожного і вимагати відповіді, навіщо вони йшли в Київраду! Політика політикою, а життєзабезпечення міста – головне! І досить гратися – потрібно працювати!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]