Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав киян максимально скоротити електроспоживання в пікові години навантаження на енергосистему

20 жовтня 2022 року

Мер Києва Віталій Кличко закликав киян із 20 жовтня максимально скоротити електроспоживання в пікові години навантаження на енергосистему. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Ситуація з електропостачанням, після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури, залишається складною. Звертаюся до мешканців столиці у четвер, 20 жовтня, максимально скоротити електроспоживання в пікові години навантаження на систему. З 7.00 до 23.00. Не вмикайте потужні електроприлади – мікрохвильові печі, електрочайники, кондиціонери, електрообігрівачі», – написав Віталій Кличко.

Він нагадав, що опалювальний сезон столиця розпочинає 20 жовтня, зважаючи на погодні умови та необхідність економити електроенергію (щоб кияни не обігрівали житло кондиціонерами та електрообігрівачами).

«Навіть невелика економія та зниження електроспоживання в кожному помешканні допоможуть стабілізувати роботу національної енергосистеми. Прошу також підприємців, власників рекламних площин, магазинів, кафе та ресторанів максимально економити на освітленні вивісок та екранів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]