Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав МОЗ забезпечити доплати працівникам швидкої допомоги

02 квітня 2020 року, 12:17

Мер Києва Віталій Кличко закликав Міністерство охорони здоров’я включити працівників швидкої допомоги до переліку тих категорій медиків, кому здійснюватимуть доплати за роботу в умовах протидії поширенню коронавірусу. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу також прокоментувати ситуацію з тим, що сьогодні в багатьох регіонах обурені медики – працівники швидкої допомоги, яких уряд не вніс у перелік категорій медпрацівників щодо доплат за роботу в цих умовах. Я звертаюся до Міністерства охорони здоров’я: терміново виправити помилку і внести працівників швидкої до переліку тих, кому здійснюватимуть доплати за березень», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що в столиці медики швидкої допомоги отримають доплати.

«Що ж стосується Києва, підкреслю: у столиці медики швидкої отримають доплати. На це місто виділило додаткові кошти після перерозподілу бюджету. Загалом на доплати всім медпрацівникам столиці ми виділили 894 мільйони гривень», – зауважив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]