Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав не допустити провокацій перед президентськими виборами (+відео)

05 березня 2019 року, 12:01

Мер Києва Віталій Кличко закликав столичних депутатів та активістів не допустити провокацій і нагнітання ситуації перед президентськими виборами, які відбудуться в Україні 31 березня. Про це він заявив на початку засідання Київради.

«Менше, ніж за місяць в Україні відбудуться президентські вибори. Політична боротьба виходить на пік – бурхливі політичні пристрасті, взаємні звинувачення, популізм, – сказав Віталій Кличко. – Я звертаюся до депутатів у цій залі: ми повинні ефективно працювати і керуватися не швидкими політичними дивідендами, а інтересами міста, його мешканців. Ухвалювати рішення для подальшого розвитку столиці».

Також він наголосив, що міська влада відкрита і завжди готова до конструктивної співпраці та вирішення конкретних питань, які хвилюють містян.

«Я звертаюся до киян, до активістів: міська влада відкрита і завжди готова до конструктивної співпраці, до вирішення конкретних питань, які хвилюють мешканців міста. Але будь-які дії мають відбуватися в правовому полі, в рамках закону. Давайте разом не допустимо провокацій і нагнітання ситуації перед виборами», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]