Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав правоохоронців забезпечити правопорядок та законність у день виборів та під час підрахунку голосів

23 жовтня 2020 року, 12:18

Мер Києва Віталій Кличко закликав правоохоронців забезпечити правопорядок та законність у день місцевих виборів 25 жовтня та під час підрахунку голосів. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Правоохоронців я закликаю забезпечити законність та правопорядок у день виборів та під час підрахунку голосів. Вибори мають відбутися демократично і прозоро! Без порушень та фальсифікацій! Це дуже важливо! Бо багато бруду, маніпуляцій і провокацій було під час виборчої кампанії. На жаль», – наголосив Віталій Кличко.

За його словами, місто також продовжує робити все можливе, аби мешканці столиці змогли безпечно і законно зробити свій вибір на місцевих виборах 25 жовтня.

Він нагадав, що всі дільниці забезпечені необхідними дезінфікуючими засобами та засобами захисту. Місто виділило на це 1,3 млн гривень.

Також створили резерв захисних костюмів для членів дільничних виборчих комісій, які будуть виїжджати до тих, хто голосує вдома.

Віталій Кличко зазначив, що громадський порядок у Києві під час виборів охоронятимуть близько 8 тисяч поліцейських. Із них 4,5 тисячі – безпосередньо на виборчих дільницях. Також у патрулюванні в парках, скверах та на вокзалах поліцейським допомагатиме «Муніципальна охорона».

«Крім того, на випадок повідомлень про замінування дільниць 25 жовтня у столиці чергуватимуть 12 груп вибухотехніків. А також 100 бригад швидкої допомоги», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]