Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало від міжнародних партнерів

26 січня 2023 року, 17:47

Завтра на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало на початку січня в якості допомоги від міжнародних партнерів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Завтра на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало на початку січня в якості допомоги від міжнародних партнерів. Завдяки такій допомозі від міст Рига та Тампере, Київ покращує транспортне сполучення», – написав мер столиці та подякував європейським друзям, які підтримують і допомагають Києву та Україні.

Зокрема, столиця відновлює роботу двох автобусних маршрутів: автобус № 9, який курсуватиме трасою «Вулиця Булгакова – станція метро «Лук’янівська»; автобус № 97-К «Вулиця Академіка Єфремова – Ринок (Масив Новобіличі)».

На маршрут № 9 вийдуть автобуси Mercedes, отримані Києвом від Риги. Такі автобуси курсуватимуть і наявним маршрутом № 97. А на маршруті №97-К –їздитимуть автобуси марки Volvo, які Києву надало фінське місто Тампере.

Віталій Кличко нагадав, що від Риги на початку цього року українська столиця отримала ще 10 автобусів (перші 11 надійшли в квітні минулого року). А від Тампере отримали 3 автобуси.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]