Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Житлово-комунальна інспекція здійснила за рік майже 2 тисячі перевірок. Киянам повернули близько 30 млн гривень

28 грудня 2020 року, 12:18

Столична житлово-комунальна інспекція здійснила за рік майже 2 тисячі перевірок. Киянам повернули близько 30 млн гривень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Нагадаю, житлово-комунальна інспекція працює в Києві вже 5 років. І місто робить все, щоб її робота була ефективною, а кияни – отримували якісний сервіс. Протягом цього року інспекція здійснила близько 2 тисяч перевірок. За їх результатами комунальні служби усували недоліки в своїй роботі або робили перерахунок киянам за неякісні чи ненадані послуги. Сума, яку фактично повернули людям, склала майже 30 мільйонів гривень», – повідомив Віталій Кличко.

Серед найбільш частих порушень, що виявляють інспектори, – неналежне утримання будинків та прибудинкових територій. А також неякісне надання послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання.

«Ініціювати таку перевірку роботи комунальних служб кияни можуть, звернувшись до Центральної диспетчерської служби з питань ЖКГ – за номером 1557. Або на сторінку служби в Facebook», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]