Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Митрополитом Епіфанієм – предстоятелем Православної церкви України. Владика подарував меру Києва ікону Святого Архангела Михаїла (+відео)

14 березня 2022 року, 16:11

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з Митрополитом Епіфанієм – предстоятелем Православної церкви України. Владика подарував меру столиці ікону Святого Архангела Михаїла. Відео про це Віталій Кличко розмістив у своєму Telegram-каналі.

«Зустрівся з Митрополитом Епіфанієм – предстоятелем Православної церкви України. Владика подарував ікону Святого Архангела Михаїла, який вважається покровителем воїнів, які борються за правду. А також – захисником Києва, – зазначив Віталій Кличко. – Це справді символічний подарунок. Архістратиг Михаїл охороняє і захищає наше місто, його мешканців. Переконаний, Владико, що Вашими молитвами і силою духу наших воїнів та всіх українців ми відстоїмо наше місто проти орди, яка намагається атакувати Київ. Яка хоче поставити нас на коліна, але цього ніколи не станеться! Київ – місто вільних людей, які люблять і цінують свободу більше за все на світі і ніколи на коліна не стануть!».

У свою чергу Митрополит Епіфаній висловив переконання, що Київ – під духовною опікою і вистоїть перед викликами, що випали на його долю, та долю України.

«Я переконаний в тому, що за молитвами Святого Архістратига Божого Михаїла – Київ під духовною опікою. Сьогодні всі кияни моляться, просять у Бога про допомогу і Господь неодмінно захистить нашу славну столицю – місто Київ. Ми разом і надалі будемо протистояти ворогу і, неодмінно перемога буде за нами. Тому нехай Господь благословить сьогодні кожного киянина на захист. Дає силу, здоровʼя і натхнення далі протистояти тим викликам, які випали на нашу долю», – сказав предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]