Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до киян - залишатися вдома чи в укриттях, і до бізнесу- допомагати харчами та водою тим, кому це потрібно (+відео)

26 лютого 2022 року, 12:09

Мер Києва Віталій звернувся до киян залишатися задля безпеки вдома чи в укриттях. І до бізнесу- допомагати харчами та водою тим, кому це потрібно. Відеозвернення мер столиці оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Друзі! Кияни! Ми обороняємо наше місто!Заради безпеки максимально всі залишайтеся вдома або в укриттях! Не виходьте і не виїжджайте в місто. Крім тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури. Домівки покидайте тільки щоб, перейти в укриття», – наголосив Віталій Кличко.

Він повідомив, що метро перейшло в режим роботи як укриття. І транспортних перевезень здійснювати не буде.

«Я звертаюся також до бізнесу. Місто сьогодні робить все, що може. Надайте допомогу киянам і ви. – Харчовими продуктами, водою, предметами першої необхідності. Це потрібно сьогодні людям, що перебувають в укритті в метро, лікарням, нашим захисникам із тероборони. Наш Київ і нашу країну намагаються знищити. Ми повинні вистояти!», – наголосив Віталій Кличко.

На прохання міської влади вже відгукнулося ПрАТ «Київхліб», яке надає свою продукцію людям, що перебувають у метро. Також волонтери приносять до метрополітену воду та інші продукти.

У місті сьогодні, 26 лютого, також продовжують працювати мережі супермаркетів. Зокрема, «АТБ» та «Сільпо».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]