Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до майбутніх кандидатів у мери Києва: «Не витрачайте грошей на розповсюдження брехні і маніпуляцій!»

15 червня 2020 року, 12:11

Мер Києва Віталій Кличко закликав майбутніх кандидатів у мери Києва та їхні «групи підтримки» не витрачати коштів на розповсюдження брехні і маніпуляцій, а пред’являти свої здобутки та програми. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Я розумію, що багато політиків вже розпочали виборчу кампанію. Бачу, наскільки брудною вона буде. Але, громадяни – майбутні кандидати та їх «групи підтримки», не витрачайте грошей на розповсюдження брехні і маніпуляцій! Пред’являйте свої конкретні здобутки та програми. Бо в мене питали, після деяких «сенсаційних» публікацій у ЗМІ, чи порушую я карантинні обмеження. Я інколи буваю – проводжу зустрічі чи вечеряю – на літніх терасах ресторанів та кафе. Це так. І кияни мене можуть там побачити, підійти поспілкуватися», – зазначив мер Києва.

Він нагадав, що уряд місяць тому, пом’якшуючи обмеження, дозволив пересування вулицями до 8 осіб. А на літніх терасах кафе та ресторанів – сидіти в компаніях до 4 осіб.

«Тому, фахівці-брудогенератори, мийте руки і тримайте дистанцію!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]