Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звільнив керівників Департаменту соцполітики КМДА

23 травня 2019 року, 11:21

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора Департаменту соціальної політики КМДА та доручив звільнити голову тендерного комітету цього Департаменту і керівників структурних підрозділів, причетних до порушень законодавства.

Таке рішення ухвалене після проведення перевірки фінансово-господарської діяльності Департаменту. Зокрема, і на підставі інформації, оприлюдненої у деяких ЗМІ та за зверненнями підприємців.

Під час перевірки, здійсненої Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА, встановлені порушення, зокрема, тендерного законодавства, ігнорування принципів відкритості та прозорості, нехтування економією та ефективністю в роботі Департаменту соціальної політики.

Матеріали аудиторської перевірки спрямовані до правоохоронних органів для відповідного реагування.

«Кожен чиновник повинен розуміти, що прийшов працювати на громаду, а не на власну кишеню. І, зазначу, перевірка ефективності використання бюджетних коштів триває і в інших департаментах», – відзначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]