Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталію Кличку передали резолюцію першої сесії дитячо-юнацького парламенту Києва

22 грудня 2016 року, 11:49

Делегати першої сесії дитячо-юнацького парламенту Києва передали ухвалену резолюцію Київському міському голові Віталію Кличку.

«7 грудня в день місцевого самоврядування в сесійній залі Київської міської ради відбулась перша сесія дитячо-юнацького парламенту Києва. 120 школярів обговорювали нагальні питання молоді Києва, розглянули та затвердили молодіжні проекти, які є важливими для міста сьогодні. Мене тішить, що в учнів з’явилася можливість відчути себе в ролі управлінців», – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що молоде покоління – це майбутнє нашої країни, тож дівчата та хлопці повинні вже сьогодні шукати відповіді на питання, пов’язані з політикою, та формувати своє бачення щодо розвитку нашого міста.

«На засіданні учні ухвалили резолюцію. Цей документ дуже важливий. Він містить рішення щодо забезпечення сучасного та безпечного дозвілля у навчальних закладах. Особливу увагу юні парламентарі звернули на питання, які стосуються дітей із особливими потребами, а також найменших учнів міста і запропонували порушити перед Київською міською радою питання щодо поліпшення інфраструктури міста для людей із інвалідністю, в частині архітектурної доступності освітніх і культурних закладів. І я маю честь прийняти цей документ від делегатів дитячого парламенту Києва», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]