Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Війна не скасувала коронавірус: за 30 днів нового етапу війни у стаціонарах Києва проліковано близько 900 хворих – Микола Поворозник

01 квітня 2022 року, 9:08

За 30 днів нового етапу війни у столичних стаціонарах проліковано близько 900 хворих на коронавірус. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Війна не скасувала коронавірус, навіть якщо вам так здається на перший погляд. Він нікуди не дівся і про це говорять цифри: за 30 днів нового етапу війни у столичних стаціонарах проліковано близько 900 хворих на коронавірус. Тому не нехтуйте своїм здоров’ям, при прояві перших симптомів звертайтеся до сімейного лікаря», – наголосив Микола Поворозник.
Він нагадав, що у столиці діють пункти вакцинації.

«Якщо ви досі, з якихось причин, не вакцинувалися – вакцинуйтеся. У пунктах вакцинації доступні перша, друга та бустерна дози вакцини від COVID-19», – сказав Микола Поворозник.

Адреси пунктів вакцинації за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]