Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Військових та добровольців нагородили відзнаками Київського міського голови – медалями «Честь. Слава. Держава»

28 червня 2023 року, 14:13

Від імені Київського міського голови Віталія Кличка військових та добровольців нагородили медалями «Честь. Слава. Держава». Відзнаки вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

«Україна сьогодні бореться, віддаючи найцінніше – життя своїх кращих синів та дочок. Бореться, аби жити на своїй землі в незалежній державі, сповідувати свої ідеали та принципи. Ставати на одне коліно перед тими, хто на щиті, але не ставати на коліна перед ворогом. Ворог не зміг взяти Київ за три дні тільки завдяки мужності наших Захисників та Захисниць. Українські військові, добровольці, бойові медики щоденно працюють заради Перемоги, заради порятунку мільйонів життів від російської тиранії. Кривавою ціною завершується формування нової української нації. Нації, яка йде своєю дорогою, демонструючи світові силу й міць», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він подякував військовим та добровольцям за те, що вони роблять кожен день, кожної хвилини, аби наблизити час української Перемоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]