Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено найкращі суб᾽єкти господарювання в Києві у сфері побутового обслуговування 2016 року

07 квітня 2017 року, 10:07

Міська конкурсна комісія підбила підсумки конкурсу-огляду суб᾽єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у Києві в 2016 році. Перелік переможців – два об’єкти в кожному районі –  оприлюднено у відповідному розпорядженні КМДА.

Департаменту промисловості та розвитку підприємництва доручено видати переможцям конкурсу-огляду свідоцтва про присвоєння звання зразкового у м. Києві у 2016 році з врученням їм анотаційних дошок.

Нагадаємо, що конкурс тривав у рамках Комплексної київської міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки.

Присвоєння відповідного звання є одним із важелів у реалізації соціальної програми столичної влади для удосконалення соціальної інфраструктури та підвищення рівня побутового обслуговування киян, створення на ринку побутових послуг міста здорової конкуренції, подальшого розвитку підприємницької діяльності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]