Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування спортивних майданчиків на Дніпровській набережній

17 вересня 2020 року, 15:45

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з реалізації проєкту «Облаштування спортивних майданчиків на території парку, розташованого на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина у Дарницькому районі міста Києва». Ним стало ТОВ «Спорт Сіті Плюс». Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1433.

Територія облаштування має орієнтовну площу 0,25 га. У межах земельної ділянки буде розміщено поля для міні-футболу зі штучним покриттям, опори та прожектори для освітлення. Також буде встановлено зблоковані тимчасові споруди для охорони, роздягалень, санітарних та технічних приміщень.

Замовником реалізації проекту виступає комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дарницького району м. Києва. Замовник підготовчих (передінвестиційних) робіт – КП «Київське інвестиційне агентство».

Облаштувати територію інвестор має не більше, ніж за 9 місяців з моменту набрання чинності інвестиційного договору.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]