Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Водіїв та пішоходів просять бути пильними в умовах погіршення погодних умов

22 грудня 2018 року, 14:47

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян закликав водіїв використовувати протитуманні фари та ремені безпеки, а також дотримуватися швидкісного режиму.

Він нагадав, що найближчими днями у Києві та області очікується погіршення погодних умов: зниження температури та снігопади.

«Як завжди, ми просимо максимально користуватися громадським транспортом, за можливості, обмежити виїзд на власному авто. Крім того, закликаємо не залишати автомобілі обабіч доріг, адже це заважає роботі снігоприбиральної техніки та стає причиною заторів та ускладнення руху, бо авто, що порушують правила паркування, необхідно буде переміщувати», – зазначив Дмитро Давтян.

Він закликав водіїв дотримуватися правил культури паркування.

«Я з розумінням ставлюся до потреби вийти «на п’ять хвилин», але прошу – будьте культурними. Якість руху транспорту залежить від кожного, і це стосується як дотримання правил дорожнього руху, так і елементарної поваги. Впевнений – відповідальних водіїв у столиці щораз більшатиме», – переконаний Дмитро Давтян.

Він також просить пішоходів не перебігати дорогу у невстановлених місцях, особливо у сутінках.

«Використовуйте світловідображальні елементи в одязі, якщо переходите дорогу у вечірній або нічний час. Будьте уважними. Зима – це час бути пильними і дбати про себе та тих, хто поруч», – підкреслив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]