Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Наступного тижня електронний квиток з’явиться у продажу – Дмитро Давтян

22 грудня 2018 року, 15:30

Наступного тижня у Києві почнуть продавати пластикові електронні картки і квитки з QR-кодом, якими пасажири зможуть скористатися для оплати проїзду у громадському транспорті. Про це в інтерв’ю 44.ua розповів заступник голови Київської міської держадміністрації Дмитро Давтян.

«Офіційний продаж (електронної картки та квитків з QR-кодом) для населення розпочнеться наступного тижня», – розповів Дмитро Давтян та додав, що пасажири зможуть їх купити і одразу користуватися для сплати за проїзд.

За його словами, систему єдиного електронного квитка запускають у роботу, а її тестово-експлуатаційний період триватиме до 30 жовтня 2019 року. За цей час експерти повинні виявити й усунути недоліки. Також завершиться повна установка і прошивка валідаторів, а всі кондуктори зможуть пройти навчання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]