Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Без активної участі молоді розвиток органів місцевого самоврядування неможливий

06 грудня 2023 року, 15:22

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко та депутатка Київради Алла Шлапак сьогодні, 6 грудня, обговорили особливості роботи органів місцевого самоврядування в умовах війни зі студентами Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Як зазначив Володимир Бондаренко, участь молоді в роботі органів місцевого самоврядування є важливою для забезпечення ефективної і сталої розбудови міста.

«Молодь є ключовим ресурсом для будь-якої країни, і її участь у процесах на місцевому рівні є необхідною. Якщо ми прагнемо стати частиною європейської спільноти, то зобов’язані створювати динамічне та відкрите суспільство, яке здатне ефективно реагувати на виклики і досягати сталого розвитку. Саме молодь приносить нові ідеї, креативні рішення та інновації, які можуть вдосконалити роботу місцевої влади. Молодь має бути в місцевому самоврядуванні», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він додав, що вже зовсім скоро запуск Київської міської молодіжної ради, і її представники мають стати рупором молоді в Київраді, відстоювати суспільні інтереси та розвивати молодіжну політику на теренах столиці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]