Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко привітав промисловців з нагоди професійного свята Дня машинобудівника (+фото)

22 вересня 2023 року, 15:00

З нагоди професійного свята Дня машинобудівника сьогодні, 22 вересня, нагородили подяками Київського міського голови кращих представників машинобудівних підприємств міста. Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко та директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Володимир Костіков відзначили підприємців за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток економіки міста Києва в умовах воєнного стану та активну громадянську позицію.

«Нові часи ставлять перед галуззю нові виклики. З глибокою вірою в професіоналізм та людські якості вітчизняних машинобудівників ми впевнено стверджуємо, що галузь буде збережено, будуть здобуті нові перемоги та нові досягнення. Машинобудування і надалі буде основою економічного розвитку всієї України. Бажаю Вам, вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі й вагомих здобутків у розбудові незалежної України», – зазначив Володимир Бондаренко.

Володимир Бондаренко окремо подякував колективам підприємств оборонного сектору, які фактично з першого дня російського вторгнення працюють у посиленому режимі, максимально задовольняючи потреби Збройних Сил України та інших формувань оборони держави у техніці та озброєнні.

Вітання промисловців з нагоди професійного свята Дня машинобудівника (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]