Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Від початку року 310 га зелених зон юридично оформлено у Києві

04 серпня 2021 року, 11:35

Задля благоустрою та облаштування парків та скверів за пів року в Києві юридично оформлено 310 га зелених зон. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у мережі Facebook.

За словами заступника міського голови, Київська міська рада за пів року надала дозвіл на розробку проєктів землеустрою щодо закріплення за КО «Київзеленбуд» 216 парків та скверів загальною площею 268,9 га. Водночас 13 об’єктів зеленої зони загальною площею 40,3 га вже відведено для експлуатації столичних парків і скверів.

«Довгий час парки та сквери Києва існували без відведення землі, що створювало ризики зменшення їх кількості. Юридичне закріплення землі дає змогу надалі убезпечити від перепрофілювання та можливої забудови зелених зон Києва. Їхнє збереження та благоустрій є однією з пріоритетних задач міської влади задля забезпечення киянам комфортних умов для відпочинку та прогулянок на свіжому повітрі», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови додав, що депутатським корпусом цього скликання вже здійснено розгляд 229 із 367 поданих до Київської міської ради проєктів рішень щодо оформлення земель зелених зон у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]