Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко зустрівся з представниками обласних молодіжних рад України

20 грудня 2021 року, 9:28

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко зустрівся з представниками молоді на першому всеукраїнському з’їзді обласних молодіжних рад.

Участь у зустрічі взяли представники 12 обласних молодіжних рад: Київської, Донецької, Сумської, Харківської, Волинської, Чернігівської, Херсонської, Луганської, Вінницької, Житомирської, Одеської, Запорізької, які об’єднала Українська асоціація молодіжних рад.

За словами Володимира Бондаренка, потрібно створювати комфортне середовище для розвитку молодіжної політики на місцевому і регіональному рівнях, впроваджувати цільові програми та розширювати можливості нового покоління.

«Київська міська рада розширює можливості для молоді, тому в наступному році буде скликано Київську міську молодіжну раду, а також розпочне роботу програма стажування в органі місцевого самоврядування. Саме представники ініціативної і талановитої молоді є найближчими до потреб нового покоління. Необхідно сприяти та допомагати реалізовувати їхні ідеї та перспективні плани. Ми будемо впроваджувати нові підходи та нестандартні управлінські рішення з метою розвитку молодіжної політики. Потрібно налагоджувати координацію між молодіжними осередками з метою захисту інтересів територіальної громади. Важливо дотримуватися принципу представництва, адже першочергово це запорука справедливого формування консультативно-дорадчого органу. Разом ми маємо працювати в синергії та впроваджувати демократичну і відкриту молодіжну політику. Тому наступний рік ми плануємо зробити роком молоді у Києві», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він додав, що важливо консолідувати молодь та побудувати об’єднану платформу для розвитку.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]