Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко привітав українців із Днем Незалежності

24 серпня 2017 року, 14:51

Володимир Кличко привітав українців із Днем Незалежності та зазначив, що від кожного з нас, наших дій, бажання і волі рухатися вперед залежить, якою буде Україна в майбутньому. Відеопривітання Володимир Кличко розмістив на сторінці Фонду Кличко у мережі Фейсбук.

«Я пам'ятаю, як в 14 років вступив до Броварського училища, де і починалася моя кар'єра боксера. Тоді був 1990 рік. Україна тільки починала свій шлях до Незалежності, яку здобула за рік. Знайти себе, визначити головні орієнтири – це перший крок до самостійного життя. Майже одночасно з країною ми знайшли свою ідентичність», - зазначив Володимир Кличко.

Всесвітньовідомий чемпіон розповів, що пам'ятає, як багато років тому вперше поїхав за кордон, щоб набиратися досвіду, вчитися у кращих.

«Тоді я ще не розумів як це - стати, образно кажучи, громадянином світу - спорт зробив мене таким. За 26 років я побачив багато країн, бував на всіх континентах. Але кожен раз, в якій би країні я не виходив на великий ринг - звучав гімн України. Країни, громадянином якої я є, паспорт якої завжди гордо пред’являю, честь і славу якої я завжди відстоював!» - наголосив Володимир Кличко.

Він підкреслив, що сьогодні у молоді набагато більше можливостей, ніж було у представників його покоління 26 років тому.

«15 років ми в Фонді Кличко втілюємо проекти для активних підлітків і молоді, щоб вони вчилися брати на себе відповідальність, реалізовували свої плани та мрії. Хтось будує Україну зсередини, хтось - своїми успіхами заявляє про Україну і представляє її за кордоном. Ми всі робимо одну велику справу - де кожен робить свій внесок в успіх і силу своєї країни!» - зазначив чемпіон.

Володимир Кличко висловив переконання, що від кожного з нас залежить, якою буде Україна в майбутньому.

«Від наших дій, справ - великих і маленьких - та нашого бажання і волі рухатися вперед залежить майбутнє нашої країни. І у нас все вийде! З Днем народження, Україно!», - привітав зі святом Незалежності Володимир Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]