Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко зустрівся в Берліні з канцлерами Німеччини та Австрії

01 квітня 2022 року, 15:36

Володимир Кличко, брат мера Києва, зустрівся в Берліні з канцлерами Німеччини Олафом Шольцем  та Австрії Карлом Нехаммером.

Також відбулися зустрічі з віце-канцлером-міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком, міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок, головою Відомства федерального канцлера Німеччини Вольфгангом Шмідтом, міністром фінансів ФРН Крістіаном Лінднером та лідерами провідних політичних сил  – учасників урядової коаліції Німеччини.

Володимир Кличко поїхав до Німеччини в складі української делегації, аби переконати партнерів України в необхідності більш потужної підтримки і допомоги нашій державі. Зокрема, щодо надання політичної підтримки, економічної, гуманітарної та військової допомоги.

«На всіх зустрічах я підкреслюю на необхідності подальшої допомоги Україні, яка бореться сьогодні за існування своєї держави і свою свободу. Ми вдячні за надану нашими партнерами допомогу. Але нам терміново потрібна потужніша економічна, гуманітарна та військова підтримка у війні, з якою прийшла на нашу землю російська армія», – зазначив Володимир Кличко.

На кожній зустрічі він розповідав і показував європейським політикам відео про те, що насправді сьогодні робить з Україною і її мирними мешканцями російська армія.

У розмові з канцлером Австрії Карлом Нехаммером Володимир Кличко наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію, зокрема – припиненні економічних відносин з агресором.

У Берліні Володимир Кличко також зустрінеться ще з кількома політиками-високопосадовцями. Після цього брат мера української столиці повернеться до Києва.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]