Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Слончак відвідав ІІ Міжнародний ветеранський та волонтерський форум (+ фото)

23 серпня 2019 року, 15:24

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак відвідав II Міжнародний ветеранський та волонтерський форум «Там, де ми – там Україна». Київ здійснює багатовекторний план із забезпечення, підтримки та реабілітації учасників АТО/ООС та їх сімей. Зокрема цьогоріч понад 28 тисяч осіб отримали одноразову матеріальну допомогу з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

«Ми всі у великому боргу перед людьми, які віддали безцінне, захищаючи кордони нашої Батьківщини. І столиця, розуміючи це, на сьогодні здійснює багатовекторний план з підтримки учасників АТО та сімей загиблих. Наразі щорічну матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень отримують понад 27 тисяч осіб. Окремо виділяється щомісячна допомога дітям киян, які брали участь у проведенні антитерористичної операції. З 2015 року місто надало киянам-учасникам АТО, які потребують поліпшення житлових умов, та сім’ям загиблих 309 квартир», – зазначив Володимир Слончак.

Він додав, що у столиці діє низка пільг та окрема програма із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції.

Також у 2019 році киянам-учасникам АТО та членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь у проведенні АТО надано одноразову матеріальну допомогу з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні 27 716 особам, з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення – 28 131 особі, надано матеріальну допомогу з нагоди відзначення Дня Незалежності – 28 108 особам.

ІІ Міжнародний ветеранський та волонтерський форум

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]