Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Восени планується завершити реконструкцію проспекту Бажана (+відео)

12 липня 2018 року, 17:19

Реконструкція проспекту Бажана (транспортні розв’язки біля ст. м. «Осокорки», «Позняки», «Харківська», лівобережні підходи до Південного мостового переходу через Дніпро) закінчиться до кінця третього кварталу поточного року. Про це йшлося під час інспекції об’єкту заступником голови КМДА Дмитром Давтяном.

«Орієнтовна вартість будівельних робіт  – 115,1 млн грн. Наразі тут встановлений новий бетонний борт, улаштовані нижні шари асфальтобетонного покриття та верхній шар асфальтобетонного покриття. До вказаного строку, крім уже виконаних робіт, планують провести ремонт оглядових колодязів, озеленити прилеглу територію та встановити нове оцинковане бар’єрне огородження», – зазначив Дмитро Давтян.

Він також додав, що чудово розуміє людей, які стоять у заторах, особливо у години пік.

«Так, це незручно, але я вірю, що всі розуміють: літо – найкраща пора для таких робіт, і чим більше ми зробимо якісних кілометрів, тим комфортніше почуватимемося у рідному місті», – підкреслив заступник голови КМДА.

Інспекція ремонтних робіт на проспекті Бажана

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]