Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В.Прокопів: Київрада мотивуватиме громадськість до активної участі у житті міста

12 жовтня 2017 року

В.Прокопів: Київрада мотивуватиме громадськість до активної участі у житті міста

Заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів сьогодні нагородив переможців Конкурсу "Успішні практики реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення". Він наголосив, що міська влада намагається максимально залучати киян до участі у суспільному житті столиці.

"Цього року міська влада вперше ініціювала відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення. Адже саме завдяки активності кожного громадянина, небайдужості громади можна вирішити конкретні проблеми на місцях та в цілому створити комфортне життя для мешканців столиці", - зазначив секретар Київради.

Переможців конкурсу було обрано у шести номінаціях: "Соціальні ініціативи", "Ініціативи з благоустрою", "Освітні ініціативи", "Культурні ініціативи", "Спортивні ініціативи" та "Просвітницькі ініціативи".

Подяки Київського міського голови також отримали члени Організаційного комітету за активне сприяння у проведенні відбору конкурсу.

"Конкурс мав на меті заохочення громадських та інших організацій за успішно реалізовані проекти. Також ми хотіли посилити розуміння того, що "місцевий" і "європейський" підходи у здійсненні самоврядування не повинні протистояти один одному", - пояснила начальник управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків секретаріату Київради Марина Чернишова.

Захід проводився у рамках Європейського тижня місцевої демократії. Тема ЄТМД цього року – "Участь громадськості, консультації та зобов’язання: для процвітаючої місцевої демократії".

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]