Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Всеукраїнський рух «Єдині» оголошує реєстрацію на 11 мовний курс, амбасадоркою якого стала парамедикиня з «Азовсталі» Катерина Пташка

28 лютого 2023 року, 12:52

Всеукраїнський рух «Єдині» оголошує реєстрацію на 11-й мовний курс, який наближає команду до мети – допомогти 1 мільйону українців перейти на рідну мову. Амбасадором цього курсу стала знана парамедикиня з «Азовсталі» Катерина Пташка, яка навіть у полоні спілкувалася з російськими військовими та журналістами винятково українською.

«Я розмовляю українською мовою. Це мій вибір. Це моя національна самоідентифікація. Це те, завдяки чому я впізнаю братів і сестер за кордоном. Та іноді й у бою. Кожен має право на цей вибір. Зроби його на користь культурної та інформаційної перемоги», – каже Катерина Поліщук, українська поетеса, акторка, парамедикиня-доброволиця Національної гвардії України, учасниця російсько-української війни, кавалер ордена «За мужність» III ступеня, Почесна громадянка Тернополя.

Мовні курси «Єдині»  – це 28 днів підтримки у переході на українську, а саме: 

  • щоденні завдання та навчальні матеріали;
  • поради психолога під час переходу;
  • розмовні клуби – очні та онлайн; 
  • аудіо-, відеозаписи до уроків;
  • тести;
  • підбірки корисних джерел для поглиблення знань про граматику та лексику української мови;
  • онлайн ігри з вивчення української;
  • навчальні класи онлайн;
  • Friendly-чати підтримки.

Старт 11-го курсу – 6 березня.

Участь безкоштовна. Долучитися можна з будь-якої точки світу.

Реєстрація – за посиланням: https://yedyni.org/.

Додатково.

68 000 учасників перейшли на українську завдяки цьому масштабному мотиваційному проєкту, завданням якого є освітня та психологічна підтримка в переході на українську. Розмовні клуби «Єдині»  працюють у 25 містах України та за кордоном – у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі та Празі. До проєкту долучилися 35 членів команди, 335 вчителів, 400 волонтерів.

Соціальні мережі проєкту: 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]