Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Є прогрес у вирішенні питань мешканців ще одного проблемного ЖК»

19 березня 2021 року, 13:56

Для виходу з ситуації, що склалась довкола житлового комплексу на вул. Євгена Харченка, 47-А, 47-Б, 47-В в Дарницькому районі, вже напрацьовані подальші кроки. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп під час робочої зустрічі з мешканцями ЖК та головою Дарницької районної державної адміністрації Ярославом Лагутою.

«Оскільки саме Дарницька РДА є замовник житлового комплексу на вулиці Євгена Харченка, то ми очікуємо на постійний діалог керівництва району з мешканцями ЖК. Зокрема, щодо будівельних недоліків на об’єкті  і, в першу чергу, щодо підключення житлових будинків до міських інженерних мереж», – заявив Вячеслав Непоп.

Крім того, він доручив Дарницькій держадміністрації провести робочі зустрічі з  ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для врегулювання питань безперебійного електропостачання житлових будинків.

«Міська влада системно працює над вирішенням проблем мешканців цих житлових об’єктів. Тому найближчим часом ми також плануємо провести робочу виїзну нараду в ЖК на вулиці Євгена Харченка», – додав Вячеслав Непоп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]