Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Як столиця вистояла під час воєнних дій: 28-29 травня відбудуться безкоштовні екскурсії «Київ незламний»

27 травня 2022 року, 10:32

Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації запрошує містян на безкоштовну екскурсію «Київ незламний».

Йтиметься про сильних та мужніх людей, які допомогли столиці вистояти під час воєнних дій і ІІ Світової війни, і сучасного повномасштабного вторгнення росії на територію України. Зокрема, можна буде побачити об’єкти, які нещодавно постраждали від військової агресії.

Екскурсії відбудуться 28 та 29 травня – з нагоди Дня Києва. У разі повітряної тривоги на маршруті передбачені діючі укриття.

Для участі необхідна реєстрація за посиланнями (зареєстрованим учасникам буде підтверджено реєстрацію телефонним дзвінком):

28 травня (субота), 14:00 – 16:00 – http://surl.li/cbjvg;

29 травня (неділя), 12:00 – 14:00 – http://surl.li/cbjvb

Участь безкоштовна. Проте у зв’язку з воєнним станом діє обмеження щодо кількості осіб – не більше 10-15 людей.

Початок та місце зустрічі: біля пам’ятнику розстріляним дітям у Бабиному Яру, навпроти виходу зі ст. м. «Дорогожичі».

Нагадаємо, що цього року святкування Дня столиці і Дня Києва триватиме в умовах воєнного стану. Екскурсії проведе також Музей історії міста Києва: 28 травня о 14:00 – прогулянка вулицею Пушкінською (форма попередньої реєстрації: https://cutt.ly/pH8Vj7H), 29 травня об 11:00 – екскурсія Золотоворітським кварталом (https://cutt.ly/mH8Vvpy).

Повна програма заходів – за посиланням: https://bit.ly/39WCYYw.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]