Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Єдина у столиці муніципальна книгарня підготувала до Дня знань спеціальні пропозиції

01 вересня 2021 року, 11:47

У перший тиждень осені київська книгарня «Сяйво книги» дарує кожному покупцеві дитячої літератури 15% знижки. Про це повідомили у КП «Міський магазин», підрозділом якого є комунальна книгарня.

«Щоб дітлахи не так сильно сумували за літом, можна зайняти їх читанням. Тому ми підготували спеціальні ціни на книги. Із 1 до 8 вересня запрошуємо дітей завітати разом із батьками до нашої затишної книгарні, обрати улюблену книгу з відділу «Дитяча література» та отримати персональну знижку», – розповіли у книгарні.

Єдина в місті муніципальна книгарня «Сяйво книги» є однією з найстарших у столиці і розташована в історичному центрі – на Великій Васильківській, 6.

«Також ми регулярно проводимо різноманітні культурні та розважальні заходи. У найближчий час запрошуємо киян завітати на презентацію фотокниги, присвячену сьогоденню Чорнобиля, що відбудеться 3 вересня. Послухати душевні вірші київського барда Сергія Черненка можна 8 вересня. А 10 вересня книгарня запрошує жінок приєднатися до бесіди про щастя з письменницею, психологинею Ксенією Тейлор», – додали у «Сяйві книги».

За анонсами подій, що проходять у муніципальній книгарні «Сяйво книги», можна слідкувати на Facebook сторінці КП «Міський магазин»: https://www.facebook.com/magazinkp.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]