Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 21:00 до столиці почнуть запускати вантажний транспорт. О 6-й годині ранку 13 грудня в’їзд вантажівок до Києва знову обмежать

12 грудня 2018 року, 18:49

З 21:00 до Києва почнуть запускати вантажний транспорт невеликими колонами, аби не ускладнювати рух автошляхами столиці. О 6:00 13 грудня у зв’язку із ускладненням погодних умов в’їзд вантажівок до Києва знову обмежать. Для водіїв буде розгорнуто пункти обігріву на всіх в’їздах до міста. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту.

Зазначимо, обмеження на в’їзд було введено сьогодні о 16:00 перед вечірньою годиною пік, щоб забезпечити належне прибирання міста від снігу та пересування транспорту дорогами столиці.

За прогнозом Укргідрометцентру, снігопад триватиме уночі та вдень 13 грудня. У зв’язку із цим, закликаємо водіїв не користуватися приватними автомобілями, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

Також просимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та в не передбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]