Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 28 вересня в роботу тролейбусів маршруту № 45 будуть внесені тимчасові зміни

27 вересня 2016 року, 16:26

З 28 вересня 2016 року на час проведення робіт із капітального ремонту просп. Академіка Глушкова рух тролейбусів маршруту № 45 закривається. Повідомили у КП «Київпастранс».

Зазначені роботи триватимуть із метою забезпечення належного транспортного обслуговування мешканців Голосіївського району.

Так, на вказаний період організовується рух тролейбусного маршруту № 45Д за таким напрямком руху: ст. м. «Васильківська» – вул. Васильківська – вул. Михайла Максимовича – вул. Академіка Вільямса – вул. Маршала Якубовського – вул. Василя Касіяна – просп. Академіка Глушкова –просп. Голосіївський – ст. м. «Деміївська».

Ознайомитися з роботою тролейбусного маршруту № 45 можна на сайті комунального підприємства www.kpt.kiev.ua у розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]