Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 4 квітня у Києві завершується опалювальний сезон

01 квітня 2016 року, 15:58

У столиці прийнято рішення про завершення опалювального сезону з 4 квітня. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Згідно з документом, із 4 квітня завершити опалювальний сезон доручено в житловому фонді та на об’єктах соціальної інфраструктури Києва.

«За останні три дні синоптики констатують середньодобову температуру вище 8⁰С. Протягом трьох днів теплопостачальні підприємства проведуть технічну підготовку всіх джерел теплопостачання для подальшого припинення подачі тепла. Але завдяки оперативному прийняттю рішення, кияни зможуть суттєво зекономити на комунальних послугах», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Разом із тим відключення систем опалення у школах, лікувальних закладах і дитячих закладах здійснюватиметься винятково за письмовими заявками керівників закладів.

Також за індивідуальними заявками здійснюється відключення житлових будинків ОСББ та ЖБК, адміністративних будівель. За інформацією теплопостачальників, станом на сьогодні надійшло понад 1000 заявок на відключення тепла, у тому числі від будинків ОСББ, ЖБК, закладів бюджетної сфери та інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]