Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За 40 днів війни з російськими окупантами у столиці народилося 1082 малюка

05 квітня 2022 року, 8:15

Від початку широкомасштабного російського вторгнення у Києві народилося 1082 дитини: 575 хлопчиків та 507 дівчинок. Серед новонароджених 28 двієнь. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У столиці дійсно стало безпечніше, ворог відступає від столиці. Проте будьте обережними! Зважайте на можливу небезпеку, коли приймаєте рішення вийти з домівки. Не порушуйте правила комендантської години та не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч!» – сказав Микола Поворозник.

Він звернувся до киян та мешканців передмістя, які виїхали з домівок з проханням поки утриматися від повернення.

«У передмісті, де точилися важкі бої, тривають роботи з розмінування. Також у кількох районах області діє цілодобова комендантська година. Проводиться відновлення електро-, газо- та водопостачання. Тому не поспішайте, дайте можливість фахівцям якісно зробити свою роботу. Разом обов’язково переможемо!» – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]