Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За минулий рік у Києві виплачено майже 600 мільйонів гривень адресної матеріальної допомоги

17 березня 2021 року, 8:55

Протягом 2020 року за рахунок міського бюджету було виплачено 590,2 млн гривень адресної матеріальної допомоги для окремих категорій населення та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Міська цільова програма «Турбота. Назустріч киянам» спрямована на підтримку вразливих категорій населення. Одним із завдань програми є виплата матеріальної допомоги тим, хто її потребує. Зокрема, особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, за їхніми заявами виплачено 113,3 мільйона гривень. Усього за такою допомогою звернулася понад 31 тисяча людей. Що стосується усіх інших виплат, що передбачені програмою «Турбота. Назустріч киянам», то вони здійснені в повному обсязі», – зазначила Марина Хонда.

Так, за її словами, щомісячної матеріальної допомоги дітям-сиротам та окремим категоріям осіб з інвалідністю виплачено на суму 287,9 млн гривень для 27,2 тисячі осіб.

Також, матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО, членам їхніх сімей, членам сімей загиблих учасників Революції Гідності, та щомісячної адресної матеріальної допомоги виплачено на суму 189,1 млн грн для 31,1 тисячі осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]