Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будівництво метро на Виноградар триває

16 березня 2021 року, 17:49

Інформація про нібито зупинку будівництва нових станцій на Виноградар, поширена деякими ЗМІ, є недостовірною. Спорудження станцій метро «Мостицька» та «Проспект Правди», а також перегінних тунелів триває. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Працює тунелепрохідницький комплекс та рухається до демонтажного ствола біля станції «Сирець», де на цей час виконують роботи із його зустрічі. Тимчасово сповільнено виконання робіт на майданчику між станцією «Мостицька» та «Проспект Правди» через остаточне винесення інженерних мереж. Це пов’язано з проходженням опалювального сезону.

За зверненнями мешканців гуртожитку на вулиці Межовій, 119 проводиться додаткове обстеження фундаменту будівлі, стан якої за висновком фахівців – задовільний. Також проходить погодження перенесення лінії електропередач 110 кВ, що потребує підготовки проєкту спільно з «Київобленерго», «Укренерго» та ДТЕК.

Нагадаємо, що нові станції обслуговуватимуть близько 100 тисяч пасажирів щодня, крім того, буде працевлаштовано 150 спеціалістів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]