Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За минулу добу «Київавтодор» використав для очищення доріг і вулиць 1468 т солі та 1356 т піщано-соляної суміші

19 січня 2018 року, 12:01

За минулу добу підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» для очищення вулиць і доріг столиці використали 1468 тонн солі та 1356 тонн піщано-соляної суміші. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Наразі на чергуванні знаходяться 265 одиниць снігоприбиральної техніки та 64 бригади з ручного прибирання – усього 451 особа.

Окрім того, щоб не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів через снігопад, що розпочався 18 січня ввечері, упродовж усієї ночі столичні дороги оперативно розчищали за допомогою снігоприбиральної техніки з відвалами й щітками, посипали із солерозкидувачів. Наземні та підземні пішохідні переходи, сходові марші та зупинки громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації, очищали малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]