Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За неприбраний сніг та бурульки інспектори благоустрою внесли понад 600 приписів

16 лютого 2021 року, 19:10

Сьогодні особливу увагу столичні інспектори благоустрою приділяють бурулькам, що масово утворюються на дахах через перепад температур. Небезпечні крижані утворення – результат неприбраного снігу, тож керівники підприємств, незалежно від форм власності, отримують приписи та протоколи інспекторів благоустрою. Лише за сьогодні вони внесли понад 600 приписів та склали 47 адміністративних протоколів. Про це повідомив в.о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Відповідальні за прибирання снігу та накрижень деколи легковажно ставляться до правил благоустрою. Штрафи доволі низькі – максимум 1700 грн, тож підприємцям подекуди простіше сплатити, ніж організовувати прибирання або самим брати до рук лопату. На жаль, через таку реакцію деяких балансоутримувачів маємо випадки травмування киян. Інспектори продовжують пильно моніторити свої сектори, складають протоколи та вносять приписи», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Він акцентував увагу, що місто посилено контролює ситуацію з безпекою на дорогах та тротуарах. Закликав киян повідомляти про порушення в сфері благоустрою до Контактного центру міста Києва https://1551.gov.ua/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]