Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За рахунок інвестора у Дніпровському районі побудують медичний заклад

25 червня 2021 року, 14:45

На бульварі Ігоря Шамо, 15-А у Дніпровському районі побудують медичний заклад. Переможця відповідного конкурсу із залучення інвестора до будівництва затверджено розпорядженням КМДА № 1456.   

Департаменту економіки та інвестицій доручено укласти інвестиційний договір із замовником будівництва – комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Русанівка» Дніпровського району м. Києва» та переможцем конкурсу.

Медичний заклад облаштують на ділянці площею 0,15 га. Нині там розташована нежитлова будівля площею понад 650 кв. м, що з 1965 року перебуває без капітального ремонту, в аварійному стані, із відключеними інженерними мережами, тепло-, водо- та електропостачанням. Натомість передбачено зведення сучасного закладу, де мешканцям надаватимуть медичні послуги із застосуванням новітніх технологій.

Окрім цього, проект дасть можливість створити нові робочі місця, а також залучити інвестиційні ресурси до економіки Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]