Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За січень столичні інспектори зафіксували понад 4 тисячі порушень благоустрою

04 лютого 2021 року, 15:36

За перший місяць цього року інспектори КП «Київблагоустрій» та районних державних адміністрацій внесли 4050 приписів та склали майже 250 адмінпротоколів за порушення благоустрою. Про це повідомив в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, щоденно близько 115 інспекторів контролюють вулиці Києва, виявляючи недотримання правил благоустрою. Неприбрані сніг та сміття, нововиявлені тимчасові споруди та несанкціоновані розриття – такі порушення найчастіше фіксують у столиці.

«Погода була складною, тож найбільше порушень інспектори фіксували за неприбраний сніг та накриження. Таких приписів – 2455. На другому місці – нововиявлені тимчасові споруди та засоби пересувної торгівлі, майже 1270 приписів. Третіми йдуть гаражі, майже 100 приписів з вимогою надати документи», – розповів Тимур Ткаченко.

Очільник Департаменту міського благоустрою додав, що нині штрафи за порушення благоустрою в Києві складають від 340 до 1700 гривень. Інспектори благоустрою будуть і надалі суворо контролювати дотримання Правил благоустрою у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]