Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Захист від шахрайства – результат комплексної взаємодії влади, бізнесу та громадськості – Геннадій Пліс

09 червня 2017 року, 16:59

 

Захист від шахрайства – результат комплексної взаємодії влади, бізнесу та громадськості. Таку думку висловив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час Міжнародної конференції «Внутрішній контроль, питання боротьби з корупцією та шахрайством», яку організовує ВГО «Інститут внутрішніх аудиторів України».

«Ми повинні розуміти, що влада не існує окремо від людей, а люди – окремо від влади. На прикладі Києва ми продемонстрували, що залучення активних громадян дасть плюси у багатьох напрямах кожній зі сторін. У результаті виграємо всі разом», – переконаний Геннадій Пліс.

Із ним погоджується Оксана Колтик, директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту.

«Для ефективного функціонування інструменту внутрішнього аудиту для протидії корупції і шахрайства важливою є підтримка та розуміння керівництва, а також порозуміння і співпраця з громадянським суспільством», – підкреслює керівник Департаменту.

Володимир Брущенко, заступник голови Антикорупційної ради при міському голові зауважив, що у столиці вдалося створити справді дієву протидію корупції.

«Так, певні процеси через надто пильну увагу до них стали надто зрегульованими, іншим цієї урегульованості не вистачає, але у цілому я бачу значні зміни, які будують основу до нового суспільства й нового сприйняття співпраці громадськості та влади», – підкреслив Володимир Брущенко під час конференції. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]