Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Засідання постійної комісії Київради з питань освіти, науки та інноваційної політики відбудеться 16.07.2014 о 10-00, 10-й поверх (зала засідань)

11 липня 2014 року

 Проект                                                                                              16.07.2014 о 10-00

                                                                                                      10-й поверх (зала засідань)

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Розгляд проекту розпорядження виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Про затвердження Положення про Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (доп. Фіданян О.Г.)

2. Про звернення ТОВ «ПЛОДООВОЧ» щодо сприяння в погашенні заборгованості за продукцію, поставлену в 2013 році в заклади освіти (доп. Фіданян О.Г ., Криницький О.В., Репік В.М.).

3. Про звернення депутата Київради УІІ скликання Маляревича О.В. щодо об’єднання СЗШ №141 І-ІІІ ступенів міста Києва (бульвар Олексія Давидова, 5) і Технологічного ліцею «ОРТ» міста Києва (вулиця Тампере, 7а) та створення на базі двох навчальних закладів навчально-виховний комплекс «ОРТ» та СЗШ №141 І-ІІІ ступеню (доп. Маляревич О.В., Фіданян О.Г., Шульга Н.І.).

4. Про звернення депутата Київради УІІ скликання Костюшко О.П. щодо вдосконалення обліку коштів, що сплачуються батьками в галузі «Освіта» (доп.Костюшко О.П., Шукевич Ю.В.).

5. Про внесення змін та доповнень до Положення про постійну комісію Київради з питань  освіти, науки та інноваційної політики (доп. Андрєєв А.С.).

6. Про звернення Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо закріплення за постійною комісією Київради з питань освіти, науки та інноваційної політики питання діяльності позашкільних навчальних закладів  (доп. Яцунь О.М., Фіданян О.Г., Даниленко В.В.) .

7. Про впровадження курсу «Громадянська освіта» в навчальних закладах освіти столиці (доп. Бакка Т.В., Мелещенко Т.В.).

8. Про звернення директора ПП «Жива вода» щодо впровадження комплексу інноваційних технологій приготування і  широкого застосування одного з різновидів активованих вод, а саме електроіонізованих водних розчинів (ЕІВР) (доп. Грищук В.П.).

9. Про план роботи постійної комісії  Київради з питань освіти, науки та інноваційної політики на вересень-грудень 2014 року.

10. Розгляд звернень громадян.

11. Різне.

 

 

 

Голова комісії                                                                                                  Н.Шульга

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]