Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Засвічення головної ялинки транслюватимуть онлайн на найбільшому екрані країни на Спортивній площі

14 грудня 2021 року, 16:35

Відкриття головної ялинки країни та урочисте засвічення її вогнів, яке відбудеться напередодні Дня святого Миколая – 18 грудня, транслюватимуть на найбільшому екрані країни, розміщеному на ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1).

На локації поблизу торгово-розважального центру буде облаштований космічно-новорічний ярмарок зі справжнім Північним сяйвом та міні Лапландією, зоною фудкортів та, як обіцяють організатори, у справжній святковій атмосфері.

На великому екрані також можна буде побачити трансляції і з інших новорічних локацій столиці, які запрацюють уже цього тижня. Зокрема, зимового молодіжного фестивалю Дабл Тріпл Snow Fest (Snіgfest), що відбудеться 17-19 грудня під Аркою дружби народів.

Як відомо, у Києві створений комплексний новорічний маршрут із кількома святковими локаціями, аби в умовах карантину запобігти скупченню людей на одній із них. Нагадуємо киянам та гостям міста про необхідність дотримуватися маскового режиму, тримати фізичну дистанцію та обробляти руки антисептиками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]