Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершено доопрацювання детального плану території Теремків-ІІІ у Голосіївському районі

21 листопада 2016 року, 13:28

Департамент містобудування та архітектури КМДА (замовник) та Комунальна організація «Інститут Генерального плану м. Києва» (розробник) повідомили про завершення розробки проекту внесення змін до детального плану території району Теремки-ІІІ у Голосіївському районі Києва.

Проект детального плану доопрацьовано за результатами громадських слухань згідно з отриманими пропозиціями та зауваженнями громадськості, юридичних, фізичних осіб та згідно протокольних рішень засідання архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування та архітектури.

Остаточними проектними рішеннями передбачено будівництво багатоповерхових житлових комплексів загальною площею житла близько 1,7 млн кв. м, нових 4-х загальноосвітніх і низки початкових шкіл, дошкільних навчальних закладів, поліклініки, діагностичного центру зі станцією швидкої допомоги, нового автовокзалу «Теремки», ТРК «Республіка», багаторівневих паркінгів.

У межах житлової забудови кварталів передбачено озеленення території, облаштування нових скверів і благоустрій існуючих, створення дитячих майданчиків, місць відпочинку тощо.

За результатами проведення громадських слухань розробниками підготовлено звіт про результати розгляду та врахування пропозицій громадськості, юридичних, фізичних осіб, із яким можна ознайомитись за посиланням: http://kga.gov.ua/images/zvit_teremki__sayt.pdf.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]