Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершено досудове розслідування стосовно посадової особи Управління екології та природних ресурсів КМДА: Управління розраховує на об’єктивне та справедливе рішення суду

15 червня 2023 року, 13:31

Сьогодні, 15 червня, на сайті Національної поліції України з’явилася новина про завершення досудового розслідування за фактами можливого одержання неправомірної вигоди з боку посадової особи Управління екології та природних ресурсів КМДА. Управління екології зацікавлене в об’єктивному та справедливому рішенні суду та відкрите для співпраці задля неупередженого і повного з’ясування обставин в рамках судового розгляду. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний. 

«Ми сповідуємо принцип максимальної прозорості та рівності усіх перед законом. Хочу зазначити, що станом на зараз жодний працюючий співробітник Управління не фігурує в даній справі, яка датується 2020 роком, а посадовиця, щодо якої скеровано обвинувальний акт, не працює в Управлінні екології з грудня 2022 року. Ми максимально зацікавлені в об’єктивному та справедливому рішенні суду і відкриті для співпраці задля неупередженого і повного з’ясування обставин», – заявив Олександр Возний. 

Нагадаємо, у вересні 2022 року в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА було проведено обшук Головним слідчим управлінням Національної поліції. Управління співпрацювало з правоохоронними органами, надавши доступ до речей і документів, що мали значення речових доказів у рамках кримінального провадження.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]